Yggdrasill minions

Jag sitter i Annas lägenhet och dricker kaffe. Anna jobbar.
Mänskligheten vill nog gärna få ta del av att jag har samlat _alla_ figurines i Zelda: Minish Cap och därav fått "the CARLOV MEDAL". Dock fattas en kinstone fusion och jag har sprungit överallt i världen flera ggr om för att hitta den :( Jag gissar på att jag antingen har missat den och får fortsätta leta eller så är var den på ett ställe som jag har missat under spelets gång, som inte går att nå nu vilket skulle suga totalt då kan jag nämligen inte få ALLT som går att få!
Jag har även alla hjärtbitar utom 3 st 1/4, alla uppgraderingar till bågen, bomberna, hittat de tre magiska fjärilarna, alla fyra empty bottles, uppgraderat skölden till MIRROR shield och uppgraderat bomerangen till MAGIC BOOMERANG.
Spelet äger!
Nu återstår World of Goo som ska nötas till tusen samt Dead Space som ska klaras av!

World of Goo btw är fett rekommenderat till alla. Ett asbra pusselspel i stil med Bridge Builder, tar typ 60mb och går att dra ner från allehanda torrentsidor.

Mitt reason har bangat IGEN så nu måste jag installera om det, dock ligger ison på Hulk som står hemma. GAH. Jag har ju spenderat mina Lost in Translation-ensamma dagar i Hägersten med att kolla reason-tutorials på youtube. Har lärt mig asmycket skit! Kan dock inte använda mig av mina nyaquirade skills för att jag inte ens kan STARTA programmet. Ska styra upp detta när jag kommer hem.

Har även styrt upp lite högskolepoäng genom att jiddra med lärare via mail dessa dagar. 15hp bara sådär, och 7.5 till blir det nog om jag tjatar lite till. Fett VÄRT!

En annan skön grej är att en random människa verkar digga mig @ last.fm då han har lyssnat på mina låtar hela 8 ggr senaste tre månaderna!! OMG, fanbasens första tegelsten är lagd. Nu äre bara feta skivkontrakt och spelningar i tokyo kvar!

Slipern, annas lägenhet är stört bra och najs och underbar. sova i dubbelsäng = (Y)(Y)(Y)(Y)(Y).

DNRMKE kommer hem om 2 dagar, woooo!!! :D

rövtomte

71 dagar utan DNR & mikey mike. Om sex dagar kommer dom hem. det ska bli trevligt som fan :D
atm sitter jag hos bagge och kollar på när bagge och michel sitter och spelar ps3. jävlar ikväll drar jag till anna, då kanske man får se nya lägenheten i HÄGERSTEN ikväll :D den jag kanske ska flytta in i!! värsta :O

RSS 2.0