melly pt.2

Näe, men seriöst. Fy fan vad underbart livet hade varit om man hade fortsatt få julklappar i samma stil som när man var liten. De jular man kom hem med en eller två såna där stora ica-papp-kassar PROPPFYLLDA med julklappar. Så förbannat jävla amazingly härligt det var. Inte så jävla konstigt att man inte kunde sova natten innan jul när man visste vad som väntade. Nu består sömnproblemet (jag somnade 05 i natt :() mest av att man har vridigt fram dygnet för mycket och för att man har ångest över att man måste awkwardly-krama släktingar och säga GOD JUL till varenda förbannade person i ens närhet.

Nu låter jag som Anna - Kungen av julcyniker men vad fan. Som liten fick var det life-changing stuff som hände den 24:e varje år - i en positiv mening! Man satt och väntade på tomten, kollade på kalle anka och framför allt, väntade på julklappar... som TVSPEL FFS. Min mor förstod det en jul och hade gömt N64:at vid TVn i min moster och hennes mans sovrum. Så, jag GRÄT (på riktigt) när jag öppnade en av alla julklappar och såg att det var ZELDA - OCARINA OF TIME. MEN - studen när mina föräldrar sa "Vi har tagit med ditt N64 och kopplat in det i TVn på övre våningen, så du slipper vänta hela kvällen på att komma hem och spela!" - det var det härliga. Fy fan. Jag rusade upp och kopplade in. Och spelade. Hela förbannade julkvällen. Fy fan vad najs det var att slippa allt "vuxenprat" som man såg det som då, man kunde bara spela, spela och spela. Now we're talkin' julkänsla.

Kära tomten, jag önskar att folk inte fattade att man blev äldre, så man kunde fortsätta få leksaker, helst i form av tv-spel (EN PS3 TACK?), cdskivor, film, lite kläder och a SHIT LOAD OF CASH(helst nedtryckta i kuvert från de äldre släktingarna) på julafton. Shit, bara tanken gör en lycklig. Nuförtiden är det enda som faktiskt uppskattas med julen är att få träffa familjen i sådär perfekt lagom dos (en-två kvällar), förbannat mycket god JULMAT och förstås - en anledning till att dricka a SHIT LOAD OF ÖL - oftast gratis dessutom! Men tänk att nu, i 23 års ålder, få komma hem med två ica-papp-kassar FULLA MED PRYLAR. Om världen nu var så underbar så hade jag ÄLSKAT julen och inte haft de problem jag har nu med att förstå varför folk är så hysteriskt lyckliga över julen när poängen med den försvann året man fyllde 12. Hade fan haft en julstake i varje fönster, lägenheten hade varit proppad med glitter, pynt, ljus, porslintomtar och jag hade nog köpt julklappar till alla nära och kära!

Nu har kaffet blivit kallt och jag har blivit illamående av all "lyxig" belgisk choklad jag fick i julklapp av FV som råkade bli min frukost. En dusch och rakning väntar sen drar jag över till bror som leder vidare till FAR&Jeanette där julafton skall firas i år!

PS. www.di.fm = julmusikshoutcast, fett bra!

God Jul folket!


melly

Idag är det julafton!
God jul till folket!
Jag ska inleda denna dag med en snus och öppna min enda julklapp, som är från FV.

...

krossar dig totalt med en flaska tuborg!

snylfar.

jag äter turkisk peppar och lyssnar på musik. Snart ska jag hämta kaffe och börja plugga.
idag har jag och linnea klätt granen :D WEE blev ingen metal/LAN-gran i år, mer en gammal goding-gran :D fast nitarmbandet fick sitta kvar :D

50 dagar utan DNR och Mikey Mike. Snart kommer ni hem, då får ni njuta av mörkret som oss :D:D:D:D ha så kul sista månaden motherfuckerZ! ät massa julmat i form av friterade kycklingbitar, vårrullar blandat med stekta nudlar och ris :D
den stora nyheten är nog att jalle&ralle har flyttat in tillsammans i en fyra på centralvägen. jag och johanna på FV ska bränna en "best of FV 2008"-skiva till nästa gång :D det är trevligt.

GRATTIS till mosta på 23årsdagen idag :D kommer hem från kanada och grejjer.
om två dagar är det jul. som vanligt känner man inte julstämningen som man gjorde som liten :( dock har jag pumpat julmusik från www.di.fm idag hela dagen, värsta trevligt :D

dags för kaFFE :D hade spelat Final Fantasy XII nu om inte tomas hade kommit och SNOTT min PS2 som egentligen är hans, så då får man tyvärr ta och plugga istället!!!

Pirke Ladugård

MEN lol, jag har inte fattat det här med kommentarer på bloggen, så först NU har jag sett att alla era kommentarer. Jag önskar man kunde svara påkommentarerna på något sätt då folk faktiskt ställer frågor i dem. Skit samma, jag skriver det jag vill ha sagt här!

Anna: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA BLIR SÅ JÄVLA LYCKLIG! HAHAH VERKLIGEN DEN SOM FÅR GALOPPEN :DDDDDDDDDDDDDDDDDD:d:d:dDD:d:d.D:ddd.Dd:d alltså jag blev tårögd av lycka när jag läste det :DD:D svårt att beskriva hur jävla glad jag blev  och hur mycket jag skrattade när jag läste det :D jag saknar dig :(

dNR: VERKLIGEn haha hur sjukt jävla LIKA du och Linnea är :D jag har märkt så stört mycket grejjer ni är lika på :D älskar fan hur man märker liknande tendenser hos syskon :D vi bestämde faktiskt också att vi skulle ha bakdagar innan vi flyttade ihop men det blev aldrig av :( men vi har iaf bakat en gång, det är fan mer än vad du och jag har :D och ja, jag känner också en fet jävla URGE av att lägga en fet loska i nyllet på vissa personer.... vill inte nämna några namn *HOST* FV. OCH naj, Fedde är inte lillebror till Anders Fridén-faken. så här ligger det till:
Fedde - rolig och trevlig snubbe :D <- lol vad torrt sagt, men det är typ allt jag har att säga om honom och det stämmer in sjukt bra :D
Feddes bror - Fabricio: träffat lite snabbt på julfesten, INTE lik Anders Fridén. trevlig men inte träffat på jobbet så har inget direkt omdöme @ honom!
ANDERS FRIDÉN-faken - PETER! han spelar gitarr i ENEMY IS US :D "musikbörsen-bandet". han är värsta härliga snubben och spelar tydligen också bas i ett RatMcover-band(som Kung HENRY sjunger i :D) :D och han är sjukt lik Anders Fridén ja :D

MICKE: Det var Unholy Alliance Pt.III - trivium, slayer, amon amarth och mastodon. tiden är inne för att reducera btw. bra att ni är taggade på NS, tagga mer! jag ska dra igång den gamla trummaskinen - skaka liv i hans ådror, damma av nyllet och smälla in ett par trumstockar i näven på honom!


(ps. Mosta, jag vet att  du har mig som startsida(RÅ-:D), varför läser man inga kommentarer ifrån dig?) :D

DEATHCRUSH

YO!

Laptop och kaffe = Mmm....

37 fucking dagar utan dnr & mikey mike.
måste säga att jag sakna er på riktigt :( fan vad dött knivsta är utan er boyz. dock börjar man typ vänja sig med att ni inte finns så ni är snart bortglömda :D närå. men det är jobbigt, så jävla lite FOLK som finns att ringa om man ska dra ut/hitta på något eller bara hänga.
det värsta som finns - FV @ söndagar. ingen mosta och ingen danner. helt värdelöst.

Jag och Linnea växer till att bli goda vänner :D hon diggar fan alla skräckfilmer och alla coola zombiespel vi spelar och blir helt insatt :D:D:D och vi är så sjukt duktiga på att hålla lägenheten i tip-top-shape jämt! aldrig disk, aldrig slafs! KUNGERS. danner ribban är hög när du kommer hem SKARU VETA! btw tänkte bjuda på lite HÅRDROCKSkorv med HEADBÄNG när du komm er hem :d och ffs - lägg upp en jävla bild på din tatuering?!?? ALLA VILL SE!

jävlar btw så äre ISMEN som pumpas atm - förbannat mycket :D tillsammans med MAYHEM - DE MYSTERIIS DOM SATHANAS, TRIVIUM - SHOGUN ojj ojj oj, mycket bra skivor. även TIGER ARMY matas (tack anna <3).

lite news till micke: JÄVLAR rockparty har julkalender och announcar typ en ny artist til HULTSFRED varje DAG! om du inte har koll på det redan så kolla in! So far är winnerbäck, anna ternheim, maiabögen, timbuktu och sonic syndicate släppa. REDAN lite som är värt alltså! (y) gissar iofs på att du sitter på rockpartyforumen och hänger även i thailand... din forumjunkiejävel :D.

Det har tamejfan blivit ÄNNU JÄVLIGARE MÖRKARE ÄN VAD FAN SOM ÄR MÖJLIGT? DET ÄR SERIÖST KOLSVART UTE 24/7! ALLTSÅ RGB:(0,0,0)!!!#!ÄCKLIGT MÖRKT.
dANNEr dom har en ny najs REGEL @ FV på söndagar: INGEN MUSIK. LOL sa jag och spelade skivor hela dan :D

Nu är mitt kaffe slut.



RSS 2.0